Första dagen på jobbet

Posted by anbild on september 17, 2009
Diverse

Idag har jag jobbat mellan 7 och 14. Det gick väl ganska bra, åtminstonde bättre än jag hade förväntat mig. Jag får akta mig för att gå med mycket vikt. Själva lyften är inte så jobbiga. Jag har inte ont runt själva operationsområdet men däremot i övriga muskler i benet. Det kallas visst för träningsvärk. När jag kom hem så fick fötterna höghöjdsträning och efter ett tag så kändes det mycket bättre. Jag skall jobba i helgen så jag hoppas att träningsvärken klingar av så fort som möjligt. När jag satt mig i bilen och skulle åka hem så skakade lårmuskeln, kanske något överansträngd.
Man kan ju faktiskt förstå kroppen att den reagerar från att mest legat i en säng till att gå på ett hårt betonggolv och aldrig någon längre vila.
Jag tror att det kommer gå bra, möjligtvis så får jag väl sätta mig i kassan halvtid om det skulle bli för jobbigt.
Det kändes så himla skönt att komma tillbaka till jobbet. Det tär på psyket att gå hemma i 3 månader.

Idag ringde de från Försäkringskassan och frågade om jag var sjukskriven. Man undrar om de är läskunninga och varför man skall skicka in läkarintyg om de nu ändå måste ringa och fråga. Det positiva är ju att nu kanske man, med lite tur, kan få lite pengar av dem. Hoppas hoppas.

1 kommentar to Första dagen på jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu