Lördag

Posted by anbild on september 26, 2009
Diverse

Vaknade med huvudvärk som inte ville ge sig, kanske är det för att jag hostar som jag vet inte vad. Men när jag så småningom fick i gång knoppen så bar det av till syrran för att hjälpa henne kasta lite saker på sopen. Jag har t.o.m. lyckats tömma mitt källarförråd eftersom Patrik som skall flytta in efter mig vill komma på söndag kväll och sätta in sina cycklar där. Så nu är det bara vindsförrådet kvar. Det är fullt med saker som skall kastas.
Skall hem till pappa och lämna lite saker som är deras. Har jag tur kanske jag hinner med en tur till sopen också. Vi får väl se.

En sak till, min micro är konstig. Efter ett tag så  stänger den av sig och så står det ”Plate” i displayen. Antagligen så är det något fel på tallriken som snurrar i micron. Väldigt jobbigt är det i alla fall. Jag fick låna syrrans så länge. Bara för att man fick pengar från försäkringskassan så behöver inte det betyda att man måste få extra utgifter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu