Yipee kameran

Posted by anbild on juni 25, 2008
Diverse

Idag jobbade jag bara från 7 – 13.30 så jag passade på att hämta ut min kära kamera. Folk i min närhet hade skrämt upp mig med att det skulle kosta hur mycket som helst för lagning, rengöring och korrigering av autofokus. Så kostade det ”bara” 2400 kr. Inte så farligt med tanke på att ett nytt objektiv går lös på minst 10 000. Rent och fint inför nästa vecka.

Javisst ja det har jag inte sagt, nästa vecka är det världsutställning. http://www.worlddogshow2008.se/wds/ För dandie dinmont terrier så har vi först utställnining på onsdagen arragerad av Svenska terrierklubben och sedan på torsdagen vår egen Clubshow http://www.dandiedinmontclub.se/. På lördagen så är stora utställningen Worlddogshow 2008 på Älvsjömässan. Jag kommer göra en egen tråd för hundutställningarna med lite bilder.

Hmm ikväll är det Tyskland-Turkiet.  1 (1,42) x (4,40) 2 (8,25) Man borde kanske spela lite på Turkiet bara för oddsens skull, men det blir väl kryss som så många andra slutspelsmatcher. Heja Turkiet.

1 kommentar to Yipee kameran

  • Kicki skriver:

    Åh? Kostade ”bara” 2400SEK? Hmmm….nu kan ju VERKLIGEN jag som flickvän se fram emot min födelsedag som kommer inom kort….hi hi hi
    Men, men…jag e inte så nogräknad…*blink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu