Så går livet vidare

Posted by anbild on juli 23, 2008
Diverse

Ja man kan ju undra varför jag inte har skrivit något på ett tag. Om jag nu får skylla på något, även om jag är lite lat, så har jag jobbat en himla massa så jag har inte riktigt orkat.
Angående jobbet så tycker jag att det är kul. Man lär sig något nytt varje dag. Jag har pluggat en massa och faktiskt klarat teoriprovet för att få truckkort. Det är ett måste i jobbet eftersom det står en himla massa kakel i pallställningar. Idag så fick jag för första gången testa att köra lite truck. Det är inte lätt men med lite övning så, det tar bara lite längre tid med att lära en gammal hund att sitta.

Jag har åkt runt och kollat på ny bil. Vill ha något litet som inte drar så mycket soppa. I går så provkörde jag Hundai I10 men det var inte någon hit, två minuter så kände jag att gasbenet inte fick stöd. Så jag skall försöka hinna med att testa Toyot Aygo i morgon när jag börjar 11. Vi får väl se när jag vaknar.

Har köpt ett par nya truckskor till jobbet. Speciella för hårt golv, trodde det skulle bli grisdyrt men det gick ”bara” på 1300 kr, så nu jag lämnat in dem så de kan göra inlägg för dem. Även inläggen är speciella för hårt underlag och kostar också 1300. Det däremot tycker jag är rätt så dyrt men jag behöver ju dem så. Sedan kommer jag bli 1,5 cm längre och sväva på moln, hihihihihihi

Näe nu skall jag ut på balkongen och titta till monstret. Min tomatplanta skulle bli 50-70 cm hög, men de hade nog märkt den fel för just nu är den lite mer än 1.60. Det är säkert vanliga tomater också och inte coktailtomater som jag vill ha. Jaja, det är bara att binda upp den så får vi se vad som händer. Jag kan ju i alla fall gotta mig åt att vissa svarta vinbär är mogna.

PS Lovar att skriva lite oftare DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu