Röda faran

Posted by anbild on september 04, 2008
Diverse

Nu har jag lämnat in min gamla tjänstebil och lånat en bil av en kompis till min syrra. En ford fiesta av modellen typ äldre. Man kan kalla den bil men även ett träningsredskap då det är muskelservo. Himlans vad jag sjunger i bilen när jag svischar fram i 90, detta därför radion är ur funktion. Man kanske skall ställa upp i Idol, det verkar inte krävas någon större talang.hihihihihi Hmm det har blivit några stirrande fån när jag sitter där och gapar.
Här kommer några  bilder på vidundret.

bil.jpg

 bilh.jpg
Hållaren för lokalsinnet till vänster och sedan är man utstirrad av två rundögda dockor. Ratten känns som en rallyratt i äkta plast, fast den är faktiskt riktigt skön.

 bilv1.jpg
Som ni ser så finns det till och med en discokula så det passar när jag sjunger Y.M.C.A. Raggartärningarna nere till vänster inte att förglömma.

Jag trivs faktiskt riktigt bra med bilen. Jag har bara tankat full tank en gång och då gick det i hela 25 liter. Mätaren visar kanske något fel kan man tro. Fast det är bra för då går det åt lika mycket blyersättning.

1 kommentar to Röda faran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu