En låång dag

Posted by anbild on september 08, 2008
Diverse

Idag började jag klockan 8 och skulle jobba till 17.30, men när jag väl kommer till jobbet så står det att vi har avdelningsmöte och detta 20.15. Det hade jag helt glömt bort. Chefen var snäll och lät mig jobba för det är ju liksom inte någon ide att köra 2 timmar fram och tillbaka. Så nu blev det 8-20 istället. En låååång dag så jag bidrog nog inte så mycket på mötet.
Vi gick igenom inventeringen och hur den går till. Vi skall ha den senare i år. Det verkar inte vara någon lite grej, 8 veckor innan förbereder man. Alla som inventerar får slå följe med en pensionär från Lions som skall kolla att man gör rätt. Vi jobbar minsta från 6.30-23 och totalt 1 timmas rast. Man kan väl lugnt påstå att det märks att man jobbar på ett tyskt företag.

Till råga på allt så var det vägarbeten på motorvägen hem, endast ett körfält öppet. Köerna var långa och jag som inte är van vid växellåda. Jaja det tog ju ändå bara 1,5 timme hem. Vad skall jag hem och göra mer än sova. Vilket jag skall göra nu.

1 kommentar to En låång dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu