Spenderarbyxor

Posted by anbild on september 11, 2008
Diverse

En vecka med flickvännen och spenderarbehovet smittar av sig.  Yepp jag har köpt ett köksbord till den abnorma summan av 400 Carl-Gustav.

Köksbord

Jag har letat efter ett mindre bord så jag kan få plats med en extra frys. Varför det undrar den som inte riktigt känner mig, jo jag är en sån där matlådekonsument. Så om det finns några läsare som har några bra recept för en matglad så hör gärna av er. Det finns väl kanske några rätter som inte är så praktiska att ta med sig såsom t.ex. spättekaka (mycket luft i magen kan ge, ja ni vet vad), surströmming (jag kanske inte vill att de skall stänga Bauhaus), kräftor (jag har bara 1 timmas lunchrast). Ja ni förstår vad jag menar, men gärna något som man står sig länge på. Sedan är jag inte med i kocklandslaget så det behöver ju inte vara allt för avancerat.

Så vill jag härmed tillkännage att jag letar efter begagnad bil. Röda faran i all ära men jag har hört att det finns något som heter ac och servo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu