Lite av varje

Posted by anbild on oktober 10, 2008
Diverse

Oj vad jag är en dålig människa. Varför det undrar säkert de få läsare jag har kvar. Ja, jag har inte skrivit något på länge även om det kanske inte hänt något världsomspännande i mitt liv just nu så kunde jag ju skrivit något i alla fall. Så här kommer en liten sammanfattning.För det första så har jag ännu inte fixat till i lägenheten om ni nu hade förhoppningar om det. Som jag sa i mitt tidigare inlägg så är jag av naturen bekväm. Fast jag måste fixa det snart. Har däremot plockat lite på balkongen bla. kastat min 2 meters tomatplanta som enligt beskrivningen skulle bli max 70 cm. Tomaterna var det inga fel på men den föll omkull hela tiden i blåsens hemvist Uppsala.

Michael Jackson går bra, fast jag saknar mugghållare. Skulle vara skönt med lite morgonkaffe i bilen. Jag var på Biltema och kollade men jag vet inte riktigt hur jag skall få fast sakerna. Skall lämna in bilen på service tänkte fråga om de hade några bra lösningarl. Kaffe är livets dryck, klart man skulle klara sig utan men då skulle jag nog bli sorry and kinky (jag menar ledsen och kinkig). Sitter just med en stor mugg av drycken, skål.

Jag har varit ute och fotat lite fåglar för jag tänkte jag skulle få någon riktigt bra bild att sätta på väggen, men det blev inte så mycket av med den saken. Fick lite bild på rovfågel men det var den enda.

rov2.JPG rov1.JPG

Inga höjdarbilder direkt får väl sätta upp något annat.

På jobbet går det bra, det är lite personalbrist ibland för att andra Bauhaus har börjat med inventering. De som vill får åka dit och hjälpa till. Jag tror jag håller mig på hemmaplan, om nu inte Bauhaus i Uppsala behöver hjälp förstås. Jag har börjat få lära mig lite mer rutiner också beställningar, etiketter och sådant, fast man blir aldrig fullärd. Någon berättade att Carola var inne och handlade i somras och hon gick barfota, smart flicka det där med tanke på skruvar, spikar, trasigt kakel och annat som ligger på golvet. En inte så stor eloge till vårt städbolag.

Igår var jag på fotvård hos Marianne. Jo jag vet det är för pensionärer men den som har gjort det håller med mig, himla skönt är det. Idag (fredag skall jag till läkaren med mina knän. Känns som jag ständigt har sendrag i knät så är det rätt så svullet, så något fel är det nog.

Näe lite mer positivt tänkande här kommer en bild att lätta upp stämmningen med.

rolig1.jpg

På lördag startar Jokertipset, ja vi kallar oss jokrar, vet inte varför egentligen men så är det i alla fall. Vi är fem män (ja kanske inte alla är riktigt män för de tippar som kärringar ibland) som tippar tillsammans för att se vem som är bäst. Förra säsongen så vann jag överlägset. Det är inga stora summer max 24 kronor som vi tippar för, så vinsterna blir inte enorma. Det är skickligheten som avgör, lurar jag mig att tro i alla fall. Så om jag får någon vinst eller något annat så kanske jag skriver om det. Ni som inte är sportintresserade obeds därför ha tålamod.

Ja det var väl lite kort (hmm) om vad som har hänt.

En kompis barn uttryckte sig kanska roligt häromdagen, nämligen som följer:

En fralla för alla, som Jesus sa.

Ja se barn.

1 kommentar to Lite av varje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu