I fredags

Posted by anbild on oktober 14, 2008
Diverse

var jag hos läkaren och knäna har blivit rätt så mycket sämre så de vill operera. Jag belastar knät där jag har som mest problem så de vill stadga om knät så jag belastar bättre. De skall vist ta av benet under knät och med lite skenor och skruvar se till att jag belastar rätt. Det är visst en standardoperation fast det känns ju som den är rätt så stor. Undrar hur lång tid det tar innan jag får göra den, vårdgarantin säger 3 månader. Undrar ju också hur lång tid det tar innan man kan börja jobba igen. Trevligt med kryckor på vintern, nu var jag ironisk.

Idag har jag servat bilen och såg framför mig en jätteräkning, men den gick bara på 2500. Nu skall jag jaga en orginalmugghållare till min bil. Den har antagligen gått sönder så förra ägaren tog bort den. Så är det någon som har en mugghållare till en corolla 99 så säg till.
När vi ändå är på temat att köpa saker så kan ni också säga till om ni har en frys som ni vill bli av med. Jag skulle behöva en så jag kan får plats med matlådor, bröd och allt annat man stoppar ner i frysen. Har hört att det finns folk som har glass i frysen, uschalamej jag får ilningar bara jag tänker på det. hihihihihihi

När jag kom hem efter att ha lämnat bilen så tänkte jag att jag skall vila lite på soffan, sagt och gjort. Vaknade klockan 14.00 och jag som skulle hinna så himla mycket. Har i alla fall hunnit fixa matlådor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu