7 saker

Posted by anbild on november 19, 2008
Diverse

Min kära flickvän vill att jag skall skriva 7 saker som kanske inte alla vet om när det gäller mig. Det blir nog så att vissa av er läsare vet en del i alla fall, men här kommer det.

1. När jag var yngre så ville jag spela trummor. Så jag gick på trumskola och jobbade faktiskt som trummis ett kort tag.
2. Jag har tävlat i badminton, division 3 och vunnit armemästerskapen.
3. När jag var väldigt liten, blond och söt, hmm nu är jag varken eller, så kunde jag inte gå i träskor, jag trampade snett hela tiden. Fast jag tyckte det var väldigt kul att t.ex. gå till en busshållsplats, ställa mig mitt bland alla och slänga upp träskorna från fötterna för att se var de landade. Som sagt jag var väldigt liten då. Får i alla fall skylla på det.
4. Jag har hela livet haft lätt för att blöda näsblod. Den mest minnesvärda gången är nog 1974 när min syster skulle spela in vinnarlåten i melodifestivalen. Hon hade tjatat på mamma att jag inte skulle vara med men det fick jag. På den tiden spelade man in över högtalarna till mikrofonen. Så när Waterloo precis börjar så börjar jag blöda näsblod. Varav jag skriker ”Oj jag blöder näsblod”, tror inte min syster har kvar den kassetten.
5. Jag har hoppat bungyjump. Det var inte så kul innan men väl efteråt.
6. När jag var yngre så hade jag en himla massa vandrande pinnar. Ni som kan något om insekter vet att vandrande pinnar är tvåkönade och att med andra ord väldigt lätt blir väldigt många pinnar. Jag sålde dem för 5 kronor, satt ut annons i lokalbladet. Enköpingsposten hade t.om. en helsida om mina vandrande pinnar.
7. Insektsintresset har jag haft nästan hela livet. När jag var yngre så var jag med i fältbiologerna. Jag har fött upp fjärilar och haft ödlor, grodor, spindlar och dammråttor, det senare har jag fortfarande.

 Nu vet inte jag vad ni visste eller inte men håll tillgodo med det ni inte visste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu