Sent men som utlovat

Posted by anbild on december 11, 2008
Diverse

så kommer här en beskrivning av helgen som var. Blev nog inte så utvilad, men kul hade jag. På lördagen var det julfest med Bauhaus. De flesta åkte buss från jobbet till Upplands-Väsby där vi skulle vara. Det var ett ställe mitt ute i skogen som heter Funfield http://www.funfield.se. Vi väkommnades av en tomte och det var väl det enda julinslaget förutom julmat och julmust. Vi satt nästan utomhus eller åtminstonde på en veranda där de hade täckt för dörr och fönster med plast och sedan ställt in byggfläktar, det kändes något kallt. Det fanns ett julbord med både sill, skinka och allt det andra som skulle vara med. Synd bara att det dukades av så fort att jag aldrig hann till den varma maten. Vad jag hörde efteråt så var den inte speciellt god, troligtvis så var den uppvärmd, så jag missade kanske inte så mycket mer än en mättnads känsla. Underhållningen var en kille som sjöng playback. Först Tom Jones och vi sjöng alla med i Delilah så det rungade i plastmuggarna. Sedan var det Magnus Uggla som stod för underhållningen med bl.a. Kung i baren. Baren som inte hade något större utbud, men i alla fall kunde erbjuda öl och vin. Till sist gjorde ”The King” entré och det var nog höjdpunkten på uppträdandet, vi blev lite varmare. Jag åkte vid 22.00 tiden för jag skulle upp tidigt till hundutställningen, men jag har sett bilder och hört att de hade väldigt trevligt resten av kvällen. Det kanske inte var det bästa stället att vara på men vi hade väldigt kul i alla fall. Hann med en stor meny på Mc Donalds på vägen hem.

På söndagen var det hundutställning. Jag sov över hos mina föräldrar så jag hann få lite sömn. När vi väl kom till Älvsjö så var det svårt med parkering. Det brukar det inte vara vid den tiden men större delen av parkeringen var uppgrävd eftersom de bygger ut mässan. Bra taiming tycker jag. Efter lite cirkulearande fick vi en plats i alla fall. Det tog ett tag att gå men vi var ute i god tid. Själva utställningen är inte så mycket att säga något om. Det var 9 hundar anmälda. Det nog bara en hund som vi inte sett förut. En juniortik som till slut blev BIR. Det tycker jag var helt rätt. Själv ställde jag ut Iza men hon är ”mattegalen” så hon drog till henne hela tiden. Jag tycker nog att det var väldigt lite folk och hundar, kanske det beror på världsutställningen och att man brände allt krut där. 

Jaja en trevlig helg var det som sagt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu