Jaha då var julen över då.

Posted by anbild on december 27, 2008
Diverse

Som några av er vet så firar inte jag jul direkt. Tycker mest det är en massa pengabrännande. Det är klart om det är småbarn med i bilden så blir det en annan sak.
Jag brukar åka upp till flickvännen och fira jul med hennes släktingar. I år blev det inte så eftersom jag jobbade dagarna innan och efter jul. Så vad gör man då när man inte följer traditionerna. Jo man sover. Jag vaknade väldigt sent. Vid 9.30 var det någon (antagligen välhornad och med svans från nedre regionerna) som ringde på dörren och väckte mig. När jag tittar ut genom skvallerbyttan så har personen självklart försvunnit. Av någon anledning så känner jag mig fortfarande trött. Går i alla fall in i duschen och äter frukost, men döm om min förvåning, är fortfarande trött. Tar en kopp te och kryper ner under en filt i soffan. Slår på Lugna favoriter på radion, men den åker av för det är ett himla tjat om julen. Då kommer jag på att det är julafton och somnar om. Vaknar en halvtimma senare med kallt te och en väl utvilad knopp. Äter en till frukost. Hmmm jag känner mig som en hob ifrån Sagan om ringen för de har 1st breakfast och 2nd breakfast och fan vet om jag inte har lika håriga fötter.
Framåt 14.00 gör jag mig i ordning för att syrran och jag skall åka över till mina föräldrar. Det är ju faktiskt en tradition så helt borta är jag kanske inte. Vi äter lite julmat och framåt 20, tror jag så åker vi hem. Ungefär vid 22-tiden så klämmer jag i mig en matlåda och sen till sängen.
Det är ungefär vad man gör när man inte firar jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu