London

Posted by anbild on mars 08, 2009
Diverse

Jag har precis kommit hem ifrån London. Tänkte berätta lite om vad som hände.

Flyget gick ifrån Västerås flygplats och på min biljett så står det Brittish Airways och vad jag vet så går de inte från Västerås. Men jag åker dit och förstår efter ett tag att Ryan Air och BA har ett samarbete. Så det var bara att sätta sig att vänta till planet skulle gå kl 6.45.
Som tur var så hade jag proppat mobilen full med Hasse och Tages Linderman så jag satt och småskrattade ända tills det var dags. Det var t.om. en äldre dam frågade vad jag skrattade åt. Stackars människa hon trodde kanske att det var åt henne. Väl inne i planet så var det inte mycket benutrymme. Jag fick sitta på snedden med ena benet och det andra ute i gången. Ja man får ju vad man betalar för och eftersom jag blev bjuden så skall jag inte klaga.
Resan över gick bra, fullt med fotbollsfanatiker.

Väl framme i London så blev jag hämtade av Peter och hans fru. Peter jobbar på  Chuckleclub där jag och några andra kompisar skall gå på stand-up. Först hem till dem för en dusch, ombyte av kläder, mat (kycklingpaj) sedan droppade deras vänner in en efter en. Vid 17 tiden (lokal tid) bar det av till klubben. Vi åt lite innan showen som började lite för 21.
Mitch Benn, helt galen som spelade och sjöng en himla massa roligt. Han hittade på eftersom och vi fick komma med nyheter som har hänt den senaste tiden. Så sjöng han en sång om det.
Nick Wilty, han har visst spelat i över hundra länder. Han pratade på i 120 men han var jätterolig och jag började känna av min otränade magmuskler. Jag trodde faktiskt inte jag skulle förstå allt men han hade inte så mycket slang.
Steve Nallon, immitatör som var himla bra även om jag kanske inte kände igen alla. Det var allt från David Beckham, Tony Blair till Gandalf och Ozzy Osbourne.

När showen var slut så åkte jag hem till Peter och försökte sova, skulle upp tidigt men det gick inte så bra så vi gick till den lokala puben och åt fish and chips.
Självklart så blev jag försenad till flygplatsen, hade hänt en olycka precis utanför flygplatsen. Väl framme så fick jag skynda på för att hinna med planet. Springa är ju inte min grej men jag hann precis innan boarding.

Skulle jättegärna vilja åka tillbaka igen.

1 kommentar to London

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu