Vad här hänt sen sist

Posted by anbild on mars 30, 2009
Diverse

Ja det kan man ju fråga sig. Har ju inte varit kung på att uppdatera, men jag lever. Åtminstone med nöd och näppe.
Det började med en enkel förkylning, med vanlig huvudvärk. Efter några dagar så gick det över i någon konstig sorts migrän som inte nässprayen fixade. Jag sov mest hela dagarna och åt som en ko. Åt ett lagat mål mat var 4:e timme och ändå minskade jag i vikt. Ibland undrar man om man är ute och joggar i sömnen eftersom jag alltid är hungrig när jag vaknar. Efter ett tag gick migränen över men jag hade rejält ont i knoppen. Varje gång jag försökte göra något så blev det järnklubba. Jag åkte ner till akuten, de tog en himla massa blodprov, men hittade inte något. De blev så desperata att de trodde att det kanske kunde vara något med epilepsi som jag hade vid 12 års åldern. Tycker kanske det är lite konstigt att de inte röntgade huvudet eftersom jag har haft hjärnhinneinflammation. Men men nu är det inte så farligt med huvudvärken och jag jobbar på som vanligt. Har bara lite ont när jag är hungrig och nyvaken.
Se där har ni en av de längsta bortförklarningen ni sett varför jag inte uppdaterat bloggen.

Något positivt har hänt också. Äntligen har jag fått en läkartid på Elisabethsjukhuset. Efter det läkarbesöket är det nog inte ens 2 månader innan operation. Grattis Anders, nu har du bara väntat 10 månader.

Idag på jobbet så skulle jag plocka ner några visningar på kakel. De är bannat tunga men jag tänkte jag skulle klara det själv eftersom jag ändå var ensam på avdelningen. Är huvudet dumt får kroppen lida. Den enda visningen som var viktig att vi hade kvar tappade jag självklart. Efter mycket fotbollstittande på tv så försökte jag göra en Slatan och dämpa den med foten, missbedömde både vikt och tåhättans varande i skon. Det slutade med jag jag hindrade farten av skivan med skenbenet för att sedan landa precis där tåhättan inte finns. Tur att det finns plåster. Sedan var det tur att det inte fanns någon kund i närheten eftersom de uttryck som utstöttes knappas passar sig i en butik.

Usch vad jag är pizzasugen. I morgon skall jag till pizzerian vid jobbet på lunchen. Funderar på om jag skall beställa två pizzor på en gång eller kanske en pizza och en sallad. De kanske har amerikanska pizzor, då kan man ju ta en medium för 4-6 personer. Näe usch vad hungrig jag blev det får bli champinjonomelett.

1 kommentar to Vad här hänt sen sist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu