Glad påsk

Posted by anbild on april 11, 2009
Diverse

Fredagen blev oerhört lugn då jag sov bort det mesta av dagen. När jag väl hade vaknat så gjorden jag en stor portion fläskpannkaka. Min syster kom med min borrmaskin så fixade vi ett sängbord tills jag skall bli sjukskriven.
Idag lördag har jag varit på hundutställningen ”Lilla Stockholm” som för första gången var förlagd till Kistamässan. Lokalerna var bra men parkeringen var det sämsta på länge. Man fick gå på någon knölig grusväg väldigt långt. Inte så kul när både mamma och jag har knäproblem. Det var  11 hundar anmälda och det var faktiskt för en gång skull lite nytt att titta på. Jag hade kameran med mig och ett axplock av bilderna kommer att komma upp på www.nordengrahn.com.
Inga planer till söndagen så det blir väl husliga sysslor antar jag.

För övrigt har jag nog fått program och bok för att lära mig Flash. Så går allt som det skall kanske ni till en början ser en ny anbild.se. Vi får väl se.

En del undrar varför min blogg heter anbild när det inte är några bilder. Ja jag kan inte annat än hålla med. fDet kommer mer nu när vädret är bättre och jag kanske får tillbaka suget för fotografering.

Vet ni varför UB40 heter just UB40? Jo de träffades på arbetsförmedlingen och där fanns det en blankett som hette just ub40.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu