What a day for a nightmare

Posted by anbild on april 14, 2009
Diverse

Ja det började väl inte så bra. Låg och puttra i mina 90 på motorvägen då en lastbil dök upp som körde ännu saktare än jag, kör om. Precis när jag skall svänga tillbaka så exploderar högra framdäcket. Det blir ett kast men jag klarar räcket och vrider ut i andra filen. Tur att den var tom, alla bilar hade väl kört om mig. Tur också att lastbilen bromsade. Hjärtat hoppade upp en våning men annars hände inte så mycket. När jag styrde intill kanten så såg jag att däcket var helt förstört. Det var rätt så mycket borta från fälgen och däcket var lite ovalt. Tur att man har reservhjul tänkte jag, men när jag skulle få in domkraften under bilen så gick den inte in. Det var bara att ringa bärgare som lyften upp den, satt dit reservdäcket, fixade lufttrycket och fakturerar 1260 kr. Tack så mycket.

Bara en halvtimme för sent så kom jag till jobbet. Hann inte dricka kaffe som jag brukar så framåt 10 kom huvudvärken. Jag skulle fronta lite silikon och en silikontub ramlar ner på foten och hittar in precis bakom tåhättan och där det är öppet (för vädringens skull). Ingen kund i närheten så jag yppade några onämnbara ljud och något i stil med ”äsh Sture vad du är tarvlig”.

Senare så var det utbildning och jag lyckade faktiskt hålla mig i skinnet så ingenting hände.

Sen men behövlig lunch, först välter jag vattenglaset över de få tidningar vi har i lunchrummet sedan när jag är på väg ut så slår jag i benet i dörrposten så simkortet hoppar ur telefonen. Tror ni att jag kan min pinkod? Nope.

Dröm om min förvåning när hemresan gick bra.

1 kommentar to What a day for a nightmare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu