Äntligen

Posted by anbild on april 21, 2009
Diverse

Nu har jag äntligen varit på Elisabethsjukhuset och pratat med Dr. Shwan Khoschnau. En mycket trevlig och bestämd man och det märktes att han visste vad han talade om. Knäspecialisten i Enköping ville ju sätta in en helprotes i knät, men det vill inte Shwan. Han tyckte att vi skulle testa en avlastningsoperation så jag inte belastar det onda området. Skulle det inte fungera så kan man ju alltid sätta in en protes. Man vill inte sätta in protes för tidigt för den slits och jag har ju några år kvar innan pensionen. Så förklarade han hur man gör operationen, att man tar en benbit från höften och sätter in som en kil nedanför knät. Man får inte stödja på knät på 6 veckor och man brukar vara borta i c:a 3 månader. Jag skall nu till veckan lärar mig kassan så jag hoppas jag kan börja jobba lite tidigare.
För övrigt så hade Shwan haft vattenskador och försäkringsbolagets hantverkare hade valt fel färg på fogen, vänt duschblandaren upp och ner och sist men inte minst så satt de termostaten till värmegolvet 1 dm från golvet. Ett riktigt kap till hantverkare. De skulle ha åtgärdat alla fel för 2 månader sen. Ja utom omfogningen då för det vägrar de.

Jaja tillbaka till städningen, ja så mycket man kan göra klockan 4 på morgonen.

1 kommentar to Äntligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu