I dag var det

Posted by anbild on juni 21, 2009
Diverse

en dålig dag. Jag fick lov att ta maxdosen med tabletter ändå gjorde det ont. Det värsta är inte när man ligger ner utan när man går upp. Då blodet rinner ner i benet. Jag får lov att sitta ett tag på sängkanten annars så går det inte. Jag skall nog ta tabletterna även om jag inte tycker att jag behöver dem, för helt plötsligt så gör det så ont att tårarna kommer.
Något positivt är att jag ännu i alla fall inte tycker att det är tråkigt. Då har jag inte kollat på en enda dvd. Jag får nog vänta lite med att börja plugga tror jag, tills jag kan koncentrera mig lite mer. Som det är nu så är det WoW, facebook och eurosport som gäller. Går ju helst inte upp och lägger mig på soffan.

Så vill jag tack min syster för att hon hjälpte mig av med bandaget så jag kunde duscha och mina föräldrar för att jag fick låna deras pall. Den funerar jättebra.

För övrigt så tycker jag att i Italien kan de inte spela fotboll. De var som ett division 1 lag mot Brasilien. Visst Brasilien är väldigt bra men Italiten är ju ändå Italien. Jag tycker det är synd att Egyptien inte gick vidare. Nu får man hålla tummarna på Syd-Afrika.

1 kommentar to I dag var det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu