Idag började dagen inte så bra

Posted by anbild on juni 29, 2009
Diverse

Jag skulle gått och fått massage, för jag har ont i armarna och ryggen efter kryckorna, men det blev inte något av med det eftersom det gjorde för ont i knät. Skulle inte hunnit att ta piller för jag vaknade för sent.  Annars så är det positivt att jag inte längre behöver ha knät i högläge under dagtid och inte ortosen nattetid. Sedan har  jag faktiskt lyckats få av och på stödstrumpan som jag har på benet, så nu kan jag duscha mer eller mindre obehindrat.
Himlans vad snabbt lårmuskeln försvinner. Trots att jag tränat 3 ggr om dagen så har kanske 1/3 försvunnit. Där har jag blivit spinkig men inte runt magen. Av någon anledning så har jag inte samma aptit längre. Äter inte så mycket, kanske är bra för jag rör ju inte något på mig. Fast jag äter kanske lite tätare iofs. Försöker att inte äta dålig mat såsom fil och mackor bara utan få i mig lite mer frukt och grönt. Det är klart att det blir mest portionsrätter, kanske inte det mest näringsriktiga men men jag äter ju även mycket djupfrysta grönsaker så det kanske går bra ändå.

Har märkt en annan sak också när jag nu är hemma. Det rings på dörren i tid och otid. Inte för att jag orkar pallra mig upp och se vem det är men det kan ju inte vara grannen hela tiden. 2-3 gånger är inte ovanligt, funderar på att montera bort ringklockan. Har ju dragit ur vanliga telefonen så den slipper jag i alla fall.

Låg i godan ro och småtittade på tv då det plötsligt blev ett himla liv för in kommer en pilfink som fastnar i gardinen. De är inte stora de små rackarna och det var inte så lätt att få tag i den med allt flaxande men tillslut så kunde jag lirka ut klorna. Den stirrade på mig som jag vare monster, tack för den. Allt gick i alla fall bra och efter lite vilande på balkongen flög den iväg.

Tänk att det händer en himla massa även om man inte gör något

1 kommentar to Idag började dagen inte så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu