Jag får skylla mig själv.

Posted by anbild on juli 14, 2009
Diverse

Jag fortsatte att plugga flash ungefär vid 20.00 i går kväll och som vanligt så blir jag helt upptagen av vad jag gör så när jag nästa gång tittar på klockan så är den 4.00. Så blir det när man gör fel 2 gånger och ger sig sjutton på att få det rätt ändå tycker jag inte jag riktigt har kläm på det. Magen kurrade så jag åt frukost vid lite efter halv 5. Jag undrar just när tröttheten kommer.

Jag försökte boka av en tid hos min tandläkare, men se det gick inte. De hade semester och kommer tillbaka den 17 augusti. När har jag tid jo den 17 augusti klockan 07.00. Inte gick det att lämna något meddelande heller. Jag får nog försöka hitta dem på nätet och skicka ett mail.
Hoppas de har överseende om man inte bokar av.

Så har det hänt igen, med jämna mellanrum så tömmer den som delar ut reklamen det han har i väskan in till mig. Jag kan få 7-8 av varje ibland. Det är väl ok om det är några kuponger men oftast är det bara jobbigt. Har försökt hinna upp och prata med honom men det är en snabb liten jävel. Om det ändå vore så att det är reklam av den papperskvaliten som DN har så skulle det inte göra så mycket för dem kan vi använda som kisstidningar till valparna. Det är ju tyvärr mest glattigt papper utan vidare uppsugningsförmåga. 

I morgon, nej jag menar idag skall pappa och jag åka till Bauhaus. Skall bli kul att komma ut lite och få snacka lite med jobbarkompisarna. Har man tur kanske man hittar en solstol också. Jag kan ju lika gärna sitta i solen och sova som att ligga i sängen menar jag. Vi får väl se hur det går får framför allt hoppas att jag inte sover när pappa skall hämta mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu