Vad har hänt

Posted by anbild on september 15, 2009
Diverse

sedan sist. Ja, av någo anledning så har jag inte bloggat på ett tag.
Ok, jag har varit på jobbet i omgångar för att få ett arbetsgivarintyg eftersom jag ju skall byta lägenhet med en tjej vid Gullmarsplan. Hon har privat hyresvärd och hon ville gärna ha ett intyg. Nu hoppas jag att hon hör av sig snart så man kan planera in ett datum för flytt. Det är en 1:a på 37 kvm som har c:a 3000 i hyra. Jag kommer att tjäna massor av pengar när jag nu slipper åka från Uppsala och så är hyran billigare.
Jag tänkte först att jag skulle utnyttja min kompisar vid flytten men jag märker att jag nog inte själv kan lyfta så mycket tack vare knät så jag struntar i det. Har lagt ut en offertförfrågan till ett antal flyttfirmor. Vi får väl se hur det går. Jag måste ju göra mig av med en hel del saker eftersom jag bor i en 3:a i dag. Mycket har åkt i soperna och lite på Blocket. Om det går som jag vill så kommer det inte bli så mycket att flytta. Jag har en himla massa böcker som jag aldrig kommer att läsa. Dessa tänkte jag nog skänka till myrorna. Jag lyssnar ju mest på cdböcker. Hmmm heter det så när de är i mp3-format, nej det gör det inte för det heter ju ljudböcker. Jaja ni förstår vad jag menar.
Det är väl det som jag håller på med på dagarna, förutom spela spel på Facebook.

Hur är det med knät då? Jo det är helt ok, klart att det gör lite ont men det är inte värre än hur det var innan operationen och jag tror att det kommer bli mycket bättre. I morgon skall jag skjutsa mamma till KS för hon skall också göra en knäoperation och sedan vidare till kakelmöte på jobbet. Sedan börjar jag jobba på torsdag. Jag skulle egentligen vara ledig på torsdag men jag tänkte att jag kör en halvdag så får vi se hur det går. Sedan jobbar jag helgen. Det är lika bra att gå ut stenhårt så får vi se hur det går. Jag kommer nog sova ovaggad på nätterna eller så blir det kanske tvärt om, jag har så ont i musklerna att jag inte kan sova. Vi får väl se.

När jag läser min kompisar bloggar så skriver alla om Idol och jag vill ju itne vara sämre jag. Vad skall jag skriva då eftersom  jag inte tittar på programmet. Jag tror jag skulle tycka det mest är pinsamt med alla som sjunger så dåligt. Förstår inte riktigt har de inga snälla vänner som kan tala om för dem att det låter för jävligt. Men det är väl förnedringstv i sitt esse. Kanske Kändisdjungel ändå är snäppet värre fast det tåls att diskuteras. Näe tacka vet jag Superstars på 3:a. Det är ett program som jag tänker följa om jag inte jobbar. Vet inte riktigt vem jag hejar på Magnus Samuelsson är ju som en stor gosebjörn, Ara är ju så himla skön typ, Fosshaug är lite knäpp men det finns ju fler. Vi får väl se vad jag tycker senare.

Näe nu är det dags för bingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu